vrijdag, maart 31, 2006

Hoe kan je deelnemen aan Striiunie ?

Na drie maanden niksen en feesten is het eindelijk eens tijd om onder de mensen te komen. Vanaf vandaag maken we dit webstekje bekend onder de voormalige striideburghers met of zonder hasj in de urgh van striideburgh. Verspreid deze boodschap bij de u bekenden en maak gebruik van het gastenboek. Je kan trouwens op verschillende manieren deelnemen aan dit forum :
  • Gebruik het gastenboek voor allerlei opmerkingen, oproepen, wat je maar wil...
    http://striiunie.mygb.nl/
  • Ook het forum biedt je daar gelegenheid toe. Begin zelf een "nieuw onderwerp" ; of klik op het onderwerp waarop je wil reageren en geef dan een reactie. Hier kunnen we dus met mekaar discussiëren, en waarom niet ook over de werking in de jaren '60, de kampen in de jaren '90 enz...
    http://www.hotforum.nl/forum/index.php?name=striiunie
  • Aanvullingen en commentaar op één van de artikels kan je leveren via het knopje "comments". Je commentaar wordt dan gepubliceerd samen met het artikel.
  • En wie regelmatig zelf een hilarische, poëtische, nostalgische of historische bijdrage wil leveren op de frontpagina, stuurt mij een mailtje (zie adres bij profiel R:k), waarna je deze electronische Pionier rechtstreeks vanuit je zetel thuis mee kan volkrabbelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten