zaterdag, maart 10, 2007

Hugo Verhulst

Beste Striideburghers,

Niet iedereen van jullie zal hem (goed) kennen, maar huidig pastoor van OLV Middelares, Hugo Verhulst, gaat begin september met pensioen. Eind juni zijn er in de parochie festiviteiten om dit te vieren. Hugo is jaren lang proost geweest van Striideburgh. Ik heb mij samen met de huidige groepsleiding geëngageeerd om vanuit KSJ bij te dragen tot deze viering. Natuurlijk zijn wij op zoek naar mensen die ooit met Hugo nog op kamp geweest zijn, die nog in het bezit zijn van foto's waarop de toenmalige proost te zien is op kamp of andere activiteiten.Als jullie mij hierbij kunnen helpen of andere mensen weten die hierbij kunnen helpen, laat mij dan even iets weten. (Bericht gepost door Jan Van Doren)

2 opmerkingen:

 1. Dirk VAN DOREN02 juni, 2007 09:53

  Hier ondertussen iets meer nieuws over de viering van Hugo Verhulst :
  op zondag 24 juni vieren we sepciaal Hugo Verhulst "20 jaar pastoor" en dit doen we op de jaar lijkse parochiale BBQ : de MECHOUI
  op zondag 2 september vieren we dan het eigenlijke afscheid als pastoor met een plechtige eucharistieviering, gevolgd door feestzitting en receptie.

  Het zal Hugo waarschijnlijk veel plezier doen als er op 24 juni op de BBQ nog een aantal oud-leden van KSJ aanwezig zouden zijn.

  Meer concrete gegevens en mogelijkheid om in te schrijven vind je op de parochiale website : http://home.scarlet.be/middelares/

  Hopelijk tot dan,

  Dirk Van Doren
  dirkvandoren@yahoo.com
  03 239 26 08

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hey, oudleiders en co!,

  op het KSJ forum is er voor jullie ook een plaatsje voorzien. Misschien is dat makkelijker dan hier, en via daar kunnen jullie mee de huidige ksj activiteiten volgen enz.
  Het is zeker de moeite om u te registreren.
  (http://www.ksjstriideburgh.be/forum)

  MVG
  Fré

  BeantwoordenVerwijderen